UW AFSPRAAK

Op het moment dat u uw hond naar een trimsalon brengt, verwacht u dat uw hond in goede handen is. Daarom kies ik voor een behandeling op afspraak. Op deze manier kan ik alle tijd nemen voor uw hond! Persoonlijke aandacht staat bij mij hoog in het vaandel.

Annulering

Het komt vanzelfsprekend wel eens voor dat een afspraak niet door kan gaan. Daar is alle begrip voor, maar ik hoor dit wel graag z.s.m. Graag vraag ik u uiterlijk 24 uur van tevoren de afspraak te annuleren of te verzetten. Dit geeft mij de mogelijkheid om iemand anders in te plannen.

Opmerkingen

Wanneer u uw hond bij de hondentrimsalon binnenbrengt, zal hij of zij vaak wat meer aandacht gaan trekken en steun gaan zoeken bij u. Probeer zo rustig mogelijk te blijven, want anders gaat u zijn gevoelens en gedrag versterken.

Indien u graag bij de behandeling aanwezig blijft, is dat uiteraard geen probleem. De meeste honden worden hier wel onzeker van en gaan alles uit de kast halen om uw aandacht te krijgen. Vaak duurt de trimbeurt dan langer.

Doordat de behandeling een aantal uren kan duren is het verstandig om uw hond even uit te laten voordat u hem of haar naar de hondentrimsalon brengt. Het is vervelend als uw hond zijn behoefte zo lang in moet houden.

Het is verstandig om uw hond aangelijnd naar de hondentrimsalon te brengen.

Wanneer ik tijdens de behandeling ergens rekening mee dien te houden (loopsheid, lichamelijke klachten, besmettelijke aandoening), stel ik het zeer op prijs als u dat van tevoren even vermeldt.

Indien u weet dat uw hond ergens agressief op kan reageren, zou ik het heel fijn vinden als u mij dit op voorhand vertelt. Ik weet wat ik dan eventueel kan verwachten.

Tenslotte zou het heel fijn zijn wanneer u uw hond vrij van vlooien naar de hondentrimsalon brengt. Mocht ik tijdens de behandeling toch vlooien tegenkomen, ben ik genoodzaakt de hond te behandelen tegen meerprijs.